Privačios paskolos Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje - GEROS SĄLYGOS

Privačios paskolos

Kada privačios paskolos gali būti naudingos?

Turime labai plačias pasirinkimo galimybes, kokią paskolą imti ir iš kur, tad prieš priimdami sprendimą galime apsvarstyti ne vieną variantą. Todėl aptarsime vieną iš jų ir kokie yra tokios paskolos internetu privalumai, kai ji imama iš privačių rankų. Pirmiausia, tokia paskola gali būti vienintelė išeitis, jeigu turite blogą kredito istorija ir nei bankas, nei dauguma kreditus teikiančių kompanijų nenori jums skolinti pinigų, o privačių paslaugų teikėjai kartais sutinka bendradarbiauti ir nėra taip tvirtai nusistatę šiuo klausimu. Be to, paskolas teikiančios kompanijos turi savo sistemą pagal kurią apskaičiuoja, kokio dydžio paskolą gali jums suteikti, atsižvelgdami į jūsų pajamas, turimą turtą ir kitus asmeninius aspektus. O privačių paskolų teikėjai pagal tai nesiorientuoja, todėl kartais gali pasiūlyti gerokai didesnę sumą, negu galėtumėte gauti kitur. Būtent tokie yra pagrindiniai privalumai, kuriuos suteikia toks skolinimosi būdas ir būtent todėl jos gali būti naudingos.

Kokios yra šių metų paskolų ėmimo prognozės?

Viskas, kas susiję su paskolomis pastaruoju metu sparčiai kinta, todėl ir ši rinka galėtų būti apibūdinama kaip labai konkurencinga ir dinamiška. Pastebima, kad žmonės vis dažniau skolinasi ir tai yra ne tik išeitis pritrūkus pinigų ar norint įsigyti brangesnį pirkinį, tačiau tai tampa gana įprastu dalyku ir į paskolas žiūrima kaip į santaupas, kurias galima leisti įvairiems poreikiams tenkinti, o vėliau jas grąžinti iš gaunamų pajamų, kurios dažniausiai būna pastovios ir pakankamai nemažos, lyginant su mėnesinės įmokos dydžiu. Prognozuojama, kad tokios tendencijos išliks ir šiais metais. Vienintelį klausimą gali kelti privačios greitos paskolos, kadangi jos yra atskira sritis, kurią mažiau veikia bendros tendencijos, o jomis naudojasi gana specifinis klientų ratas, tad kokie bus pokyčiai jame nuspėti sunku, bet abejojama, kad jos įgis didesnį populiarumą, kadangi daugybė kompanijų stengiasi pagerinti skolinimosi sąlygas savo klientams ir taip sėkmingai konkuruoti.

Privačios paskolos ar galima pratęsti terminą?

Dažniausiai paskolos terminą galima pratęsti, jeigu ji imama iš banko ar jas teikiančios bendrovės, šios įstaigos turi netgi tam tikras pratęsimo sąlygas. Tačiau viskas yra kitaip, jeigu kalbame apie privačias paskolas, kadangi galimybės pratęsti jos grąžinimo terminą privatus skolintojas gali ir nesuteikti arba ją suteikti su labai specifinėmis sąlygomis, kurios gali jūsų ir netenkinti, nebent sutartyje buvo aptartas šis klausimas ir yra aiškūs punktai, kaip gali būti pratęstas grąžinimo terminas. Bet jeigu jo nėra, o teikėjas nenori pratęsti termino labai nerimauti nereikėtų, kadangi dar turite galimybę pasinaudoti refinansavimu ir taip grąžinti šią paskolą, o naujai paimta turės naują terminą, kuris bus ilgesnis.